Ny singel, We walk together

av | mar 29, 2024

«Strålende versjon Hege!  Så fint og riktig tenkt, en hyllest til musikantene dine også, 1. klasses arbeid» Svein Dag Hauge

 

«Vi vandrar saman» ble utgitt i 1981. Svein Dag skrev den som 17 åring, først prøvde han å skrive den på engelsk, men han ble ikke fornøyd, så han skrev den heller på ny-norsk som var hans hovedmål den tiden. Det ble jo en stor suksess sammen med hans kompis Olav Stedje.

Etter å ha blitt kjent med Svein Dag gjennom andre musiker kollegaer våget jeg å spørre han om jeg fikk lov til å oversette til engelsk. Jeg vet den har blitt en norsk sangskatt og er virkelig ydmyk for at jeg fikk et «Ja» fra han. Da jeg etter noen runder fant den riktige personen som kunne arrangerer en versjon som jeg hørte for meg, ble jeg veldig glad og stolt av å kunne returnere låta til Svein Dag. Mannen som har brukt mye tid på å arrangere den er Harald Høidahl, han spiller piano, korer og har skapt en versjon som jeg har blitt veldig stolt av å vise frem. Så ett stort takk til Svein Dag Hauge og Harald Høidahl!

God påske til deg! Ta vare på deg selv og din lille eller store flokk, fordi vi vandrar faktisk saman her og nå!