«Stop this world, let me off»

av | nov 27, 2020

«Stop this world, let me off»

Julen er her snart igjen dere og for et år vi har hatt! Det er uvirkelig egentlig. Jeg lurer på om vi egentlig er med på skjult kamera eller om vi snart våkner opp fra en rar drøm! «Stop this world, let me off» synger Diana Krall. Nyhetsbilde forteller oss om korona, korona og korona.. Jeg må skjerme meg for nyheter til tider da jeg blir trist, eller bekymret for nåtid og fremtid.

En ting som holder humøret mitt oppe om dagen, er menneskene jeg møter i forbindelse med øvelser og planlegging i musikkens tegn. Vi vet ikke om konsertene blir noe av, for en etter en avlyses de, men det er så meningsfullt å bruke sangstemmen nå. Musikken gir meg kraft, kraft til å se, forstå, le og føle meg ekte og levende.

Jeg blir litt som et barn på mange måter når jeg er sammen med folk som driver med dette. Det gir meg en helt spesiell energi når jeg gjør det jeg elsker! Jeg leker av hjertes lyst liksom, med toner, ord og når sjelen er med blir det stort. Jeg kjenner sjelen min innimellom, det er noe hellig, særlig når jeg fremfører det jeg skaper selv. Dette er et trygt og godt sted å være rett og slett. Det merker jeg desto eldre jeg blir. I 2021 skal jeg gjøre mer av dette, ta det mer på alvor, ikke bare leke.

I hverdagen jobber for Den norske kirke her i Gamlebyen i Fredrikstad og har mange gode kollegaer jeg har blitt glad i. Vi hjelper hverandre så godt vi kan i disse tider med varme, ærlighet og humor, føler meg heldig.                                                        Takknemlighet gjør meg sterk og glad, og smitter selvfølgelig til alle rundt meg. Jeg vet at jeg er heldig som har mennesker i livet mitt som virkelig bryr seg om meg.     Jeg vet også at jeg fortjener dem og de meg.

Med disse ordene ønsker jeg alle sammen en fin førjulstid, tenn lys, lytt til god musikk, lag god mat og ta vare på øyeblikkene. Min mentor sa: «Det er det menneske som sitter foran deg som er viktigst, alltid» Det er så sant.

Er vi til  stede når vi bør, eller er vi på flukt fra et liv som forsvinner, tid kan ingen øyne se men den flyr så raskt av sted (Hege Saugstad)

God førjulstid til dere!