Siste jula i Gamlebyen.

av | des 22, 2021

Det er med en viss sorg i hjertet jeg sier opp den fineste leiligheten jeg har bodd i noensinne. Det er en ting jeg har lært i dette livet. Det er en tid for alt, absolutt alt. Det ordner seg alltid også, så lenge jeg har helsen min. Nå er jeg snart på flyttefot igjen. Jeg skaper alltid varme lune hjem hvor enn jeg flytter og jeg åpner opp så det skjer nye spennende saker. Det elsker jeg! Jeg er så glad for at jeg er ganske så uredd for alt som er nytt, jeg begynner å få mye erfaring. 

Til vinteren flytter jeg tilbake til min hjemby igjen. Ja, jeg skal bli Særping igjen! I Sarpsborg bor barnebarnet mitt, storesøster rett borti gaten, venner og familie så tror det blir veldig fint jeg. 

Fredrikstad og særlig gamlebyen har tatt imot meg med varme og godhet noe jeg er takknemlig for.        Vi sees i gamlebyen fortsatt fordi jeg skal jobbe videre i min 50 % stilling i kirken. Da får jeg gå på Mormors cafe å drikke kaffen der, det blir kjempe fint det også.

Jeg ønsker dere alle en fin juletid og gleder meg til et nytt kapittel.

Foto: Elisabeth Klette Lauritzen