Hva er lykke for meg?

av | mai 23, 2019

Å få legge seg hver kveld med en viss fred i hjertet.

Glede meg til nye dager, med og noen ganger uten innhold, føle meg frisk, kjenne takknemlighet for at jeg er akkurat den jeg er.

Slik er ikke livet, jeg føler ikke alltid fred da jeg legger hodet på puta. Da observerer jeg tankene som flommer på, prøver å få de ut av systemet, se at det er «ego» som krever igjen, sinnet vil ha kontroll. Jeg er oppmerksom, lytter med hele kroppen.

Det er så utrolig godt å være sammen med noen som ikke trenger noe, de som bare er. De som ikke krever. Alle mennesker har et levd liv, alle har gleder, smerter, sykdommer, store drømmer, og sin angst. Livet er ikke enkelt for noen, det vet jeg, fordi mange prater med meg, forteller meg hvordan de har det. Men hvordan de tar det, kan endres om de ønsker hjelp. Jeg har selv fått hjelp av mennesker som er klokere enn meg selv, helt naturlig for meg rett og slett. Bryte ut av mønster.

Det koster å ta avgjørelser, men det gjør jeg, koste hva det koste vil. Ensomhet er en av tingene som følger med, og dårlig økonomi. Jeg føler meg til tider ensom, men også sterk som en okse, jeg vet jeg har en unik kraft, men jeg er også sensitiv og redd innimellom. Det er livet mitt, og sikkert mange andres også. Aksepter, pust og gå videre. Det er jo bare et liv, ditt liv, mitt liv, gjør hverandre gode, se hverandre.

Takk Gud, for at jeg kan skrive og synge, da formidler jeg de store tankene, helt enkelt, på et papir, eller inn i mikrofonen. Det er jeg takknemlig for.

Nå kommer «Would you» ny singel, om å bli sett og elsket, noe vi alle ønsker. Inspirajson fra de unge jeg jobber med i Kirkens bymisjon, den er også til meg selv, og andre voksne, kvinner og menn.

Vi prates da!

Skriv gjerne til meg om du ønsker det. Hva er lykke for deg?