Du og jeg Sune, du og jeg

av | jan 21, 2022

Barneblikk

Når jeg møter ditt blikk ser jeg noe langt større enn jeg kan sette ord på! Det å bli farmor er så spesielt at jeg har holdt den følelsen litt tett inntil brystet. Det blir fort banalt og en veldig vanlig ting å sette ord på denne rollen. Jeg elsker virkelig å være farmor jeg! Det er herlig og det er hellig. Jeg føler meg så heldig som får oppleve det rett og slett, så takk for verdens beste gave på jord !

Nå har jeg akkurat badet han, vi har lekt, ledd masse, sunget, spilt tromme og piano, vi har det helt topp og han er kun 8 måneder gammel. Som barn har vi ingen definisjon av kjærlighet som et abstrakt begrep, vi er det. Det er dagens lærepenge og Sune er min læremester. Han er et bevis og påminnelse på at vi alle er små og store mirakler på denne jorda.

Vi to Sune, vi to.

Ønsker dere alle en fin helg og håper vi alle holder oss friske og raske

Mormor og meg 1972