Det er sånne dager jeg føler mening med alt sammen!

av | sep 14, 2019

Jeg jobber fortsatt som miljøteraput i Kirkens Bymisjon, og hadde en stor opplevelse her om dagen. En ung jente på avdelingen ser på meg, og sier sånn plustselig på vei opp trappen,»du er bare musikken din du!» Jeg blir litt satt ut, og sier «hm..hva sa du nå?» Hun blir litt rød og flau, og sier at hun hører på sangene mine hver kveld før hun sovner. Særlig «Trygg havn».

Denne sangen handler om å være jente, kvinne, menneske å vite at du er Bra nok, fordi om livet til tider er vanskelig. Jeg har ikke en stor fanklubb, men har alltid hatt mennesker som heier på meg, noe ikke denne jenta har erfart i samme grad. Denne opplevelsen fikk meg til å stråle resten av dagen og natten. Jeg fortalte henne hvor mye det betyr å si det man har på hjertet, og takket for at hun valgte å dele dette med meg. Litt senere samme kveld satt hun i sofan og ba meg synge sangen til henne, det ble litt humor og mas for å få meg til å gjøre det, og det kostet meg en hel del, men jeg gjorde det, hun holdt armen min, og så meg inn i øya hele låta ut, det var litt rart, nært, men veldig stort ! Det er sånne dager jeg takker for livet og menneskene som kommer inn og ut av det, og for at jeg er akkurat den jeg er! Det er sånne øyeblikk jeg vet at mennesker har kraft og lys til å få og ta imot kjærlighet, det er da jeg føler at livet kan være hellig, og at jeg er en viktig brikke i det hele.