Mine prosjekter.

«Mine sanger»

_MG_6190Sangene er skrevet rett fra hjertet, og kommer akkurat da de skal, det forstår jeg jo eldre jeg blir!   Jeg er virkelig takknemlig over å ha fått denne gaven, og er stolt av sangene mine!

«Å sette ord på musikken til Hege kan være ekstremt enkelt, og komplisert. Fordi den høres ut som den er skrevet personlig til lytteren. Samtidig som man føler seg som en del av en historie man ikke helt klarer å gjenfortelle.»  Nordic records, Oslo.

 

Min første singel på engelsk, gav jeg ut i 2015, «My passion».             Den handler om å bruke den gode kraften sin til å skape mening og gode relasjoner og gjøre livet sitt godt og spennende,                                    Her er en hjemmelaget video som min gode nabo Svein Hansen filmet, og Frank-Rune redigerte. Takk til begge to !

Fra Heges siste soloalbum «Drømmesang»

Hun er nå i gang med å lage ny musikk til en Ep.

 Saugstad og Dybvikstrand

Musikk og drømmer binder oss sammen som mennesker, det kjenner både Sindre og Hege da de skaper magiske konserter sammen.         De gjør hverandre gode!

foto: Finn-Rune Christiansen

 

Saugstads Americana Trio.

Eivind

Med gitar, dobro og Weissenborn fører Hege deg gjennom et musikk landskap du kjenner til. Med sin sterke følelsesladde vokal synger hun låter fra country, blues, ballade og folkpop.

«Morsomt, rørende og lekkert» Publikum, under Gamlebyen jazzfestival 2018.

Knut
Copyright © 2018 Velkommen ! | Audioman by Catch Themes