Mine prosjekter

_MG_6422munnopp«Mine sanger»

_MG_6190Sangene er skrevet rett fra hjertet, og kommer akkurat da de skal, det forstår jeg jo eldre jeg blir!   Jeg er virkelig takknemlig over å ha fått denne gaven, og er stolt av sangene mine!

«Å sette ord på musikken til Hege kan være ekstremt enkelt, og komplisert. Fordi den høres ut som den er skrevet personlig til lytteren. Samtidig som man føler seg som en del av en historie man ikke helt klarer å gjenfortelle.»  Nordic records, Oslo.

 

Min første singel på engelsk, gav jeg ut i 2015, «My passion».             Den handler om å bruke den gode kraften sin til å skape mening og gode relasjoner og gjøre livet sitt godt og spennende,                                    Her er en hjemmelaget video som min gode nabo Svein Hansen filmet, og Frank-Rune redigerte. Takk til begge to !

 

Å sette ord på musikken til Hege kan være ekstremt enkelt, og komplisert. Fordi den høres ut som den er skrevet personlig til lytteren. Samtidig som man føler seg som en del av en historie man ikke helt klarer å gjenfortelle.
Nordic records.

 

 

Musikk og mennesker.