Hei du.

Siden min er under bearbeidelse om dagen…

Nå» kom i 2012 og «Drømmesang» i 2017, det jobbes med nytt materiale.

«Trygg Havn» fra mitt siste album. En sang om våge å være seg selv.

Nytt år og nye muligheter 2018-19

En ny plate med engelske tekster er i gang, hvor jeg samarbeider med Elliott Randell, bosatt i London, bla tidligere gitarist for SteelyDan. Han likte det engelske materiale mitt og tok meg imot med åpne armer i hjemmet sitt. Elliott kommer hit i høst for å produsere to låter med meg i gamlebyen, Fredrikstad. Det gleder jeg meg så mye til ! Spennende og lærerrikt prosjekt.

Elliott Randall med sin nydelige kloke kone, Jane. Her i gamlebyen, utenfor studio til Kyrre Fritzner. Nytt materiale tar form, og et fantastisk samarbeid har startet. Foto: John Johansen.

Elliott og meg i London, i hans hjemmestudio. Foto: priavat. Patrick Skramstad

Copyright © 2018 Velkommen ! | Audioman by Catch Themes