Velkommen til min side, fint å se deg her.

Godt nytt år ! «Tid kan ingen øyne se, den flyr så raskt avsted» synger jeg, det er så sant.

Foto Finn-Rune Christiansen

Mitt album «Nå» kom i 2012 og i 2017 gav jeg ut «Drømmesang», det jobbes med nytt materiale, både i London og her hjemme. Elliott Randall, fantastisk musiker og mann, og Kyrre Fritzner hjelper meg å produsere, og skru! Helt nydelig å jobbe med de begge to.

Foto: Fredrikstad Blad. John Johansen

 

«Trygg Havn» fra mitt siste album. En sang om våge å være seg selv.

Nytt år og nye muligheter 2018-19

En ny plate med engelske tekster er i gang, hvor jeg samarbeider med Elliott Randell, bosatt i London, bla tidligere gitarist for SteelyDan. Han likte det engelske materiale mitt og tok meg imot med åpne armer i hjemmet sitt. Elliott kommer hit i høst for å produsere to låter med meg i gamlebyen, Fredrikstad. Det gleder jeg meg så mye til ! Spennende og lærerrikt prosjekt.

Elliott Randall med sin nydelige kloke kone, Jane. Her i gamlebyen, utenfor studio til Kyrre Fritzner. Nytt materiale tar form, og et fantastisk samarbeid har startet. Foto: John Johansen.

Elliott og meg i London, i hans hjemmestudio. Foto: priavat. Patrick Skramstad